Partners

Fresh Dynamics werkt samen met verschillende partners op het gebied van e-commerce en Advanced-Forms om uw organisatie te voorzien van alle moderne technieken en benodigde output management oplossingen. Door u deze diensten van prominente bureaus te leveren, helpen wij uw bedrijf bij het optimaliseren van de processen en zorgen we dat uw onderneming een vooraanstaande plek op de concurrerende markt verkrijgt.

k3

K3 Business Solutions is onze partner voor de Fresh Dynamics add-on voor Dynamics Ax. Klik hier voor meer informatie over de add-on voor de food branche.

quadiralogo

Advanced-Forms van Quadira

Op het gebied van Advanced-Forms werken wij samen met Quadira. Het outputmanagement bureau levert gebruiksvriendelijke- en flexibele outputmanagementoplossingen voor bedrijven van elke grootte. Door middel van Advanced-Forms automatiseren wij alle aspecten rondom outputmanagement voor uw onderneming. Zo regelt u de opmaak, distributie en archivering van uw documenten zelf en volledig naar de wensen van uw bedrijf, leveranciers en afnemers. Investeren in dure ontwikkeltijd voor de opmaak en verwerking van uw bedrijfsdocumenten is niet meer nodig. Fresh Dynamics implementeert Advanced-Forms bij haar klanten in nauwe samenwerking met Quadira.

SharePoint van I Do Consultancy

I Do Consultancy is onze partner op het gebied van SharePoint. I Do Consultancy adviseert bedrijven met SharePoint 2013, SharePoint 2010, Office SharePoint Server 2007 technologie. Daarbij ook het opzetten van ontwikkelstraat en teamleiding activiteiten.