Projectmatige oplossingen

Voor bedrijven die veel met projecten werken is het van essentieel belang om nauwgezet de kosten en planning van de verschillende projecten te kunnen volgen. Microsoft Dynamics 365 for Projects & Services geeft u met real time informatie de mogelijkheid om processen te volgen en te optimaliseren. Alle informatie is direct beschikbaar en zorgt ervoor dat uw projecten vlekkeloos verlopen.

Voordelen van Microsoft Dynamics 365 for Projects & Services

Microsoft Dynamics 365 for Projects & Services is specifiek bedoeld voor bedrijven die veel met projecten werken, hierbij kunt u denken aan constructiebedrijven, industriële en professionele dienstverleners. Het ERP-systeem heeft verschillende voordelen voor deze bedrijven, waaronder:

  • Nauwe samenwerking tussen uw salesafdeling en het projectteam: door centraal documentenbeheer kunnen de accountmanagers de juiste projecten voor uw bedrijf werven en kunnen zij eenvoudig door de projectteams worden ondersteund met de benodigde informatie. Op deze manier werkt iedereen in uw bedrijf samen om de doelstellingen te behalen.
  • Optimale beheersing van de projectplanning en nauwgezette projectcalculatie: met Microsoft Dynamics voor Projects & Services kunnen uw managers in één scherm de planning en kosten van de verschillende projecten beheren. De planning kan gebaseerd worden op gedefinieerde templates of projecten die uw onderneming in het verleden heeft afgerond. Daarnaast is natuurlijk mogelijk om de planning op maat samen te stellen.

Kortom in het systeem zijn veel specifieke eisen en wensen voor het werken met projecten opgenomen. Het systeem bevat verschillende functionaliteiten en integraties met veelgebruikte andere programma’s specifiek voor uw onderneming. Fresh Dynamics ondersteunt u graag bij de invoering en het gebruik van Microsoft Dynamics 365 for Projects & Service.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze toepassingen voor projectmatige oplossingen? Neem contact op door te bellen naar +31 (0)345 633 788 of e-mail ons via