Over Fresh Dynamics

Fresh Dynamics is uw partner voor het begeleiden van implementaties en optimalisaties. Sinds 2008 helpen wij ondernemers met het implementeren van de software en begeleiden hen op persoonlijke wijze met het verdere gebruik van de systemen. Hierbij richt ons ervaren team zich op het verbeteren van uw bedrijfsresultaten.

Een ervaren en professioneel team voor uw ICT-oplossingen

Om de gewenste resultaten te behalen passen wij op Microsoft gebaseerde technologie en Microsoft Dynamics 365 toe. Voor de ondernemingen die wij begeleiden hebben wij specifieke functionaliteiten ontwikkeld binnen Microsoft Dynamics 365. Naast dat de focus van onze software ligt op handels- en productiebedrijven, ondersteunen wij in het bijzonder bedrijven uit de AGF-sector, groothandels en distributeurs, bouw- en constructiebedrijven, industriële en professionele dienstverleners.

Ons ervaren en professionele team bestaand uit softwarespecialisten zorgt er te allen tijde voor dat de software op de juiste manier binnen uw organisatie wordt geïnstalleerd. De klant staat bij ons centraal en we leveren u de beste kwaliteit. Wij denken daarom met u mee voor de beste persoonlijke en op maat gemaakte ICT-oplossingen en zorgen dat de communicatielijnen kort en krachtig zijn. Het softwarepakket kan altijd uitgebreid of gewijzigd worden. Tevens helpen wij u graag bij het gebruik van Microsoft Dynamics 365 en andere technologieën.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Fresh Dynamics? Neem contact op door te bellen naar +31 (0)345 633 788 of vul het contactformulier in. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.