AGF

In de AGF-sector zijn de winstmarges klein, waardoor het belangrijk is om snel de verse AGF-producten op de markt te zetten en zo winst te maken. Met de ondersteuning van Microsoft Dynamics 365 for AGF kunt u de verschillende processen in uw bedrijf stroomlijnen en zo uw producten snel op de markt zetten. Fresh Dynamics helpt u met de invoering van Microsoft Dynamics 365 en kan u ook verder ondersteunen met het gebruik van het systeem.

Voordelen van Microsoft Dynamics 365 voor AGF

Microsoft Dynamics 365 for AGF heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Het creëren van extra waarde voor uw klanten: met Microsoft Dynamics 365 kunt u aan klant specifieke eisen voldoen, waaronder gepersonifieerde verpakkingen en etikettering. Het systeem beschikt tevens over uitgebreide CRM-mogelijkheden, waardoor u bijzonder goed op de behoeftes van uw klanten kunt inspelen.
  • Kosten reduceren en de marges bewaken: een gedetailleerd inzicht in de kostenstructuur (per klant en per product) zorgt ervoor dat u snel kan sturen, ingrijpen, en onderhandelen. Binnen alle processen van de logistieke keten kunnen de kosten per handeling worden herleid naar de specifieke partij.
  • Het optimaliseren van uw logistieke keten: Microsoft Dynamics 365 for AGF helpt u om balans te brengen in uw voorraadbeheer, een kostenefficiënte productieplanning te voeren, en slim het transportbeheer op te zetten. Met het systeem kunt u de orders, productieplanning, en logistiek optimaal op elkaar afstemmen.

Kortom in Microsoft Dynamics 365 zijn veel specifieke eisen en wensen van AGF-bedrijven verwerkt: van inzicht in snij- en gewichtsverlies tot emballagebeheer en automatische factuurscanning en – verwerking. Fresh Dynamics ondersteunt u graag bij de invoering en het gebruik van Microsoft Dynamics 365 for AGF .

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze toepassingen voor de AGF-branche? Neem contact op door te bellen naar +31 (0)345 633 788 of e-mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.