Oplossingen

 FOOD

PROJECTMATIG

GROOTHANDEL

Software-oplossingen

Fresh Dynamics biedt verschillende Microsoft Enterprise oplossingen, waaronder industrie specifieke versies van Microsoft Dynamics 365, Advanced Forms, en Microsoft Business Intelligence. Door deze software-oplossingen te leveren, integreren en ondersteunen helpen wij uw onderneming met het verbeteren van de bedrijfsprocessen en bij het behalen van uw doelstellingen.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics is een krachtig ERP-systeem dat schaalbaar is voor organisaties van verschillende groottes. Het systeem wordt gebruikt ter ondersteuning van alle voorkomende processen en afdelingen binnen een bedrijf.

Fresh Dynamics biedt industrie specifieke versies aan van Microsoft Dynamics 365 voor:

Advanced Forms

Advanced formssmall-large

Advanced Forms is een state-of-the-art, gebruiksvriendelijke en flexibele managementoplossing voor bedrijven. Met het systeem kunt u alle aspecten rondom outputmanagement automatiseren: van elektronisch factureren tot digitale opmaak en distributie van uw bedrijfsdocumenten. Met Advanced-Forms regelt u zelf de opmaak, distributie, en archivering, precies naar wens van uw organisatie.

Microsoft Business Intelligence

microsoftlogo

Microsoft Business Intelligence is een platform van applicaties waarmee u al uw data op een centrale plek, die Data Warehouse wordt genoemd, kunt verzamelen. Uit de Data Warehouse kunt u gemakkelijk informatie ontsluiten die voor u relevant is, bijvoorbeeld de omzetcijfers of de voorraadgegevens. Met deze informatie kunt u rapportages en grafieken opstellen die de juiste ondersteuning geven voor het maken van managementbeslissingen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze software-oplossingen? Neem contact op door te bellen naar +31 (0)345 633 788 of e-mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.